SH-Asistent (diskusija i obaveštenja)

3 godina 2 meseci pre #84805 od Evans
Ovo je tema za diskusiju vezanu za novi SH-Asistent program. O samom programu možete pročitati na Portalu: http://www.shaxball.com/dodatno/sh-asistent.html
Dakle, sva pitanja i nedoumice vezane za ovaj program postavljajte ovde a ja ću se truditi da odgovorim na ista ako su bar malo civilizovana.

Često postavljana pitanja (u najavi):
- Da li moraju da ga koriste BAŠ svi za SVAKI ligaški meč? Da li moram i ja baš da koristim? Pa nisam ja takav čovek da bih varao!
- DA, bukvalno svi moraju da ga koriste za svaki meč. Zašto? E pa, zato što Play i IP logovi više nisu dovoljna zaštita od šverca i zahtevaju jako mnogo vremena i truda za detaljnu analizu, a često se i previdi šverc. Imali smo prošle sezone slučaj šverca sa dvojicom ljudi iz organizacije (koji su bili više sezona vrlo vredni i uzorni organizatori). Ako mogi oni sa visokim pozicijama da varaju, zašto mislite da ste baš vi privilegovani i da možemo da vam verujemo? Tih 5 sekundi posla pred početak meča nikome neće smetati.

- Program neće da se pokrene, javlja neku čudnu grešku.
- .NET Framework je potrebno instalirati. Više informacija o tome na linku na vrhu ove tome.

- Čekaj, ovo je samo za Windows, a ja hax igram na nekom drugom operativnom sistemu. Šta da radim?
- Ajde? Javiš se meni sa dokazima da je to stvarno tako pa ćemo dalje da vidimo šta činiti.
Tema je zaključana.
3 godina 2 meseci pre #84808 od Nohez
Je li sigurno da neće biti lag spajkova tokom igre, čak iako se tek pri gašenju šalju te slike?
Je li potpuno siguran ovaj program? Nemoj da bude kao sa Win10 da me špijunirate, da znaju mile, kagi i kobaz kakve ja sve boleštine gledam :-D

Forma je prolazna, klasa je večna! #COYG
Tema je zaključana.
3 godina 2 meseci pre #84810 od Majstor za golove

Nohez napisao/la: da znaju mile, kagi i kobaz kakve ja sve boleštine gledam :-D


gledam i ja ne brini se :v

Šalu na stranu, program šalje slike samo ukoliko ti je program UPALJEN znači ugasiš ga posle meča i možeš da nastaviš da gledaš pornjavu

o da o ne!
Tema je zaključana.
3 godina 2 meseci pre #84812 od Dinamo

Dinamo - Arsenal 2:1
Hrvatska - Španjolska 2:1
Tema je zaključana.
3 godina 2 meseci pre #84813 od Kagawa
Kliknes na dodatne informacije i otvorice ti se novo polje, preko kog ces pokrenuti program.
Tema je zaključana.
3 godina 2 meseci pre #84814 od Evans
Lag spajkova tokom igre neće biti sigurno, ne bi ih bilo verovatno ni da se slike šalju u tom trenutku kad su napravljene, al ovako 100% neće jer se sve šalje na kraju programa i nešto baš malo (ne slike, nego informacije) na početku programa.

Što se tiče privatnosti, ta pitanja dobijam od kako sam se probudio. Ljudi, ne krade slike iz folder, niti program može biti dovoljno pametan da nađe u folderima sadržaj koji ne želite da neko vidi, niti mi imamo u interesu da gledamo to. Program isključivo pravi screenshot trenutnog prozora u slučajnim vremenskim intervalima dok radi i dok ste ulogovani. Poenta toga je da neko ne bi upalio program na drugom kompu, a na svom kompu uzeo da igra ligu i da švercuje. Ovako, svako ko igra ligu mora da upali baš na tom kompu i mi ćemo na osnovu tih slika znati da se tu igra liga. Ako neko upali na drugom kompu, pa, jebiga, videćemo mnogo slika desktopa ili čega već i znaćemo da nešto nije u redu, zar ne?
Dakle, ukratko: ne želimo vaše slike maloletnica i ne želimo slike pornjave, kao ni fejsbuk četova, želimo isključivo slike Playa u toku igranja ligaškog meča. Ostalo bih vas zamolio da nam ne šaljete (tj. da ne držite program upaljen dok radite nešto drugo), ipak mi to treba da pregledamo sve to, što manje spam sadržaja, to ćemo brže pogledati.
Tema je zaključana.
Vreme kreiranja strane: 0.748 sekundi
U pogonu je Kunena Forum